singcat.net

13b side bloodbrothaz – senang dalam susah 歌詞

お待ちください...

[tujujari]

akal jatuh bila nampak mainan gelap di bumi
minda gantung bila sedap kawal ni penghuni
dalam susah (lek) main senang (sek)
masuk dalam fake jangan makan wack
mental! koyak! crack! huh!!
mata layu! barang ganjaran! ganja run!
gandakan! keluar gun dah kan gundahkan!
musuh! dengan cara gertakan langkah musnah lari
dari rentakkan
barang bila masuk lorong berbaris kepala lek
berisi otak bohong
tentu nilai ni, di tunggu pelbagai cara hanya
untuk pengaruh
jatuh! ni ku bangkit selagi lurus berdiri terus
permainan fulus, putaran lulus, saingan bagus
let go!! rasa susah nak go? paksa selam bila masa go!
orang dalam sarung baju ghost! terang salam jalan tujuh lincah!!

[mobxpose]

ceritanya sudah lama
nampak senang dalam susah
kampung tengah bandar perit berlari mengejar selesa
tiada siapa boleh rasa bila aku di taktah!!
berpesta!! itu semua s-m-ntara bila di serapi
aku mula serah api
8baris tajam keris
semua boleh kenal siapa?
bukan double o.g aku m.o.b itukan hobi!
dulu hustle ke hasil itu yang asli
tapi masih beraksi di dalam paksi

[biggybone]

jaga hati! jaga diri! jaga! jaga! kanan kiri!!
yeah! kekalkan strategi jika jatuh bangkit lagi
satu fasa yang nyata yang ada juga pasti
dalam susah ada senang pasti datang kembali
rahh!! susah ku dalam senang!
banyak datang menghadang yah!
muslihat sudah dirancang yah!
kencang ku takkan tumbang yah!
ukhuwah dijaga dibina pegangan
biar susah dalam senang pasti dapat dimampan

[s l o w]

tengah terbang macam helang sampai hilang
pandangan kawan!!
runsing dengan kejayaan sampai sanggup
hilang teman!!
derita dunia tidak sanggup menahan rasa
kesakitan!!
terbit sampai senja masih kerja cari nafkah
waktu sampai waktu banyak orang tengah
leka
mereka!! lupa! dengan!! tuhan!!!
tuhan bagi rezeki dia pula naik kaki!
dia hidup masyur tapi hidup tak bererti!!
boleh! rugi!! pra!!!

[d bee]

aku c-ma cuba tenang
bukan hilang bukan tiada di gelanggang
tetap! hadir!! brah!!!
tapi belum masa ia datang
tuk melayang tuk aku cuba tayang
masih dalam susah, tapi tetap dalam senang
bila waktu itu datang!!
tolong kamu jangan hilang~
tapi bila jumpa aku?
tolong muka jangan tayang!
masih terbang terbang masih fly macam dulu
walau aku rendah tanah tahu boleh capai satu
rahhh!!

[brotha e]

panas telinga dengar
hati barah bakar!!
bila senang ramai datang hampir
bila susah aku jatuh dampar
ermmm~
orang kita, pendek akal
mulut tumpis, otak kosong tiada pakai tapis
masuk verse, no diss sekali jalan rata habis
senang dalam susah ramai orang kurang senang
hati bimbang tidak tenang, tengok orang lebih senang
kita tentang guna akal autokrasi tidak siuman
taktik kotor hendak serang, macam aku hustler memang

[b ghost]

jauh berbatu aku balap atas litar waktu
posisi ku di sisi waktu yang tidak menunggu
sanggup jadi homeless tidak sujud fulus moses
hypothesis fulus hurai berapa ramai lagi homeless
nafas kuda mendengus ku pecut!
waktu cemburu buru ingat ku kecut!!
bumi tenat aku masih belum penat!
timur ke barat dari laut ke darat!
wow!! hold up!!
role model aku tupac
aku run from da dark aku nampak sana ada
spark!!

[in diqx]

ada calar dalam tempo, standard gentar depan popo
macam belajar unjar flow, bukan kerja senang bro
cuba dulu baru tauu, sampai sedar kita yolo
sampai waktu jatuh tau, memang hidup macam yoyo
oh~ oh~ yaw?
ingat paksi dimana berdiri, jangan lupa jalan mati
seruan berbunyi dari tempat sunyi
tenang telunjuk bersaksi bukti
tenang fikir boleh lari, susah senang ada perhati
jangan risau buat happy, sama sama makan mary 420

- 13b side bloodbrothaz

ランダム